Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Κούνα το - κούνα το!

10 Best Dance scenes (chosen by TV Junkies)


Παρασκευή σήμερα , λέμε να σας φτιάξουμε το κέφι με μια δεκάδα απροσδόκητες και αρκετά ξεσηκωτικές - για γέλιο ή για χορό- σκηνές χορού από γνωστές ταινίες. Όχι δεν θα βρείτε Dirty Dancing μέσα. Οι  TV-Junkies φτιάχνουμε δικές μας λίστες! Άντε!

10. Μαδαγασκάρη - Sacha Baron Cohen
Εκτός από τους πιγκουίνους ίσως η δεύτερη πιο χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας. Αυτό το πλασματάκι, που είναι στην πραγματικότητα ο Sacha Baron Cohen,τα δίνει όλα στο I like to move it (move it)..

9. Full Monty - cast
Προπονημένοι στο φουλ για το στριπτίζ και όρθιοι στην ουρά του ταμείου ανεργίας οι τύποι του Full Monty ξεσηκώνονται στο άκουσμα του Hot Stuff. Αξέχαστο.


8. Charlie's Angels - Cameron Diaz
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων, η Κάμερον ανεβαίνει στην σκηνή και χορεύει στον ρυθμό του "I like big butts and I cannot lie". well done Cameron.


7. She's all that - cast
Αρκετά ξεσηκωτική κυρίως λόγω του κομματιού των Fatboy Slim, όσο και απροσδόκητη σκηνή, σε μια κατά τα άλλα μέτρια ταινία. Σεβαστή η χορογραφία.


6. Swing Kids - Christian Bale, Robert Sean Leonard
Και swing kid να μην είσαι ομολογουμένως τα πόδια σου δεν μπορεί να μην συγκινηθούν στον ρυθμό του Benny Goodman. Φοβερή χορογραφία σε μια επίσης φοβερή ταινία.



5. The Mask - Jim Carrey
Η ταινία έχει κι άλλη πολύ καλή σκηνή χορού, αλλά για αυτήν την λίστα επιλέγουμε την συγκεκριμένη ως πιο απροσδόκητη και σίγουρα πιο αστεία....



4. Pulp Fiction - John travolta, Uma Thurman
Ίσως η πιο εμβληματική σκηνή χορού των τελευταίων ετών. Η χορογραφία έχει αποτυπωθεί στο κεφάλι όλων και αντιγράφεται σε βαθμό κορεσμού. Αλλά παραμένει υπερμέγιστη.



3. A Night At The Roxbury- Will Ferrel
Με μία και μοναδική - ρυθμική δεν την λες- κίνηση του κεφαλιού πέρα-δώθε ο μοναδικός Will Ferrel σημαδεύει για πάντα το "What is love" για τους απανταχού tvjunkies. Γέλιο μέχρι δακρύων.


2. Police Academy - cast
Και στην τηλεόραση να το πετύχεις ακόμα και σήμερα δεν ξεκολλάς. Από τις πλέον εμβληματικές dance σκηνές φαρσοκωμωδίας, το "Blue Oyster" gay bar πρόσφερε γέλιο σε γενιές και γενιές. Εμείς συμπληρώνουμε:  ο μόνος μπάτσος που άξιζε ήτανε ο Μαχόνι (μπάτσοι-γουρούνια -δολοφόνοι).



1. Risky Business - Tom Cruise
O Tom ασπάστηκε την σαϊεντολογία, έκανε παιδί, πήρε 3 διαζύγια και ακόμα νομίζει ότι μπορεί να παίζει τον Ethan Hunt στις Επικίνδυνες Αποστολές νο.45.... Εμείς προτιμάμε να τον θυμόμαστε σαν έφηβο που γιορτάζει χορεύοντας ημίγυμνος ένα σαββατοκύριακο ανεξαρτησίας home alone.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου