Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Baby Daddy - Ξεμωραθήκαμε.


Boy Show-Girl Show: 50-50
Βαθμός Εθισμού: 4/6


Το ABC family είναι ένα θεματικό κανάλι .
ΟΛΕΣ του οι σειρές είναι για έφηβους άντε στο ζόρι ψιλοεικοσάρηδες που αντιμετωπίζουν τις αντιξοότητες της ζωής βασισμένες στο αμερικανικό "πατρίς- φιλία - οικογένεια ".
Συνήθως αντιμετωπίζουν και προβλήματα καθημερινά (όπως μη προγραμματισμένες εγκυμοσύνες, ομοφυλοφιλία και αλλά τέτοια... ). Δεν υπάρχουν πάντα  δράματα γιατί όλοι τα αντιμετωπίζουν ελαφρά .Μην ξεχνάμε ότι είναι κανάλι του ομίλου Ντίσνεϊ ...
Όλα αυτά που ανέφερα ίσως ακούγονται αρνητικά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αξιόλογες σειρές στο προγράμματα του.Το σχεδόν εθιστικό KYLE XY ,η ένοχη απόλαυση του teen college drama GREEK ή η περσινή έκπληξη Switched at birth με θέμα την ζωή των ατόμων με ειδικές ικανότητες και το μισό καστ να αποτελείται από πραγματικά κωφάλαλους ηθοποιούς .Σε αυτό το  review  θα ασχοληθούμε με άλλη μια ένοχη απόλαυση ...
Το ξεκαρδιστικό sitcom BABY DADDY .
Η υπόθεση έχει ως εξής ,ο πρωταγωνιστής Ben, (Jean-Luc Bilodeau ,ο θετός αδελφός του KYLE XY μεγάλωσε και πλέον έχει δική του σειρά ), ο οποίος, στα 20 του χρόνια, γίνεται μπαμπάς όταν μια πρώην φίλη του αφού γέννησε αφήνει το κοριτσάκι (Emma) στο κατώφλι του γιατί απλά πάει στο Λος Αντζελες !!!!!!!!! Ο Ben αποφασίζει να μεγαλώσει το μωρό με την βοήθεια της μητέρας του, Bonnie (Melissa Peterman), τον αδελφό του Danny (Derek Theler), τον καλύτερο του φίλο Tucker (Tahj Mowry) και την στενή φίλη του, Riley (Chelsea Kane), η οποία είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Ben,και μαζί της ερωτευμένος ο Danny.
Κοινότυπη θα πεις η υποθεσουλα ,θυμίζει δεκάδες κωμωδίες ιδιαίτερα της δεκαετίας του 80 και του 90 .Μαζί σου .Όμως υπάρχει γέλιο, πολύ γέλιο. Το καστ θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής ο καθένας από μόνος του .Έχει δέσει! Οι ατάκες πέφτουν βροχή χωρίς όριο στην καφρίλα και στον αυτοσαρκασμό .

Και τι δεν θα δεις. Από πορτιέρη να τσεκάρει ταυτότητες με την Emma μέχρι τους τυπάδες να την πέφτουν σε γκόμενες με το καρότσι ως δόλωμα ,χωρίς το μωρό μέσα.
Το κανάλι έχει φτιάξει το καστ από ηθοποιούς που συνεργάζεται χρόνια. Ο Ben είναι όπως είπαμε ένας από τους πρωταγωνιστές στο KYLE XY, ο Tucker ήταν φωνή σε πολλές παραγωγές όπως το KIM POSSIBLE και η Bonnie ήταν πρωταγωνίστρια σε άλλο sitcom του καναλιού, το RIBA. Ως guesta θα δείτε πάλι ηθοποιούς που συνεργάστηκε το κανάλι όπως τον Greg Grunberg (ο Matt Parkman στο Heroes , o Eric Weis στο Alias )  και η Amber Stevens Ashleigh από το καταπληκτικο GREEK) σε ρόλους έκπληξη.

Τι μας αρέσει
  • Το καστ. Ο Tucker που μοιάζει ως ένας φίλος της Carrie από το SATC (= Sex and The City, αλλά αν δεν καταλαβαίνεις τις συντομογραφίες όπως SATC , VD ,GG και HIMYM θες πολλά μαθήματα. Διάβαζε αυτό το blog με θρησκευτική ευλάβεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!)
  • Ο Danny είναι λες και έχει βγει από σελίδες κόμικ. Τον φωνάζουν ACTION MAN (από το καρτούν, μα καλά μικρός τι έκανες , έβγαινες έξω και έπαιζες ; ντροπή!!!!)
  • Οι γρήγορες ατάκες 
  • Οι surreal καταστάσεις
Αν ψάχνεις μια κωμική σειρά που απλά θα γελάσεις για να περάσει λίγο η ώρα (δέκα επεισοδιάκια είναι η πρώτη season ) το Baby Daddy είναι must.

Τι δεν μας αρέσει  

  •  Aν τα sitcoms  δεν είναι your cup of tea που λένε και στο χωριό μου, μην ασχοληθείς. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου